SWAT Nord i Blåbjerg Plantage – 1

26 april 2008

Tilbage i marts 2006 blev jeg inviteret af farogdatter til at tage med SWAT Nord på deres første mission: WAR! (GCQC5G), men jeg var desværre forhindret, så jeg snuppede den sammen med g-wagen i juli 2007. Derefter prikkede jeg lidt til farogdatter om vi ikke skulle finde et par af da andre svære og lange caches i det område, men grundet en udstationering af en af medlemmerne i SWAT Nord, blev turen til til Blåbjerg Plantage fastlagt til sidst i april.

Se billeder fra turen her.

farogdatter hentede mig lørdag morgen d. 26/4 ved et busstoppested på Hobrovej, hvorefter vi hentede Bager, og begav os mod Rørdal, hvor de tre Fliegerhorst Aalborg OST caches starter. Maja vidste lige hvor indgangen til Fliegerhorst Aalborg OST #1 (GC1A0KK) var, men det var Bager der kl. 09:30 fandt cachen. Fliegerhorst Aalborg OST #2 (GC1A0KR) blev logget 09:45, og Fliegerhorst Aalborg OST #3 (GC1A0KT) kl. 10:10. Vi kunne ikke dy os for at checke udsigten tæt ved #3, selv om området er farligt og under opsyn. Den tilsynsførende passede hans job på denne lørdag formiddag, så ham fik vi lige en snak med, inden vi begav os sydover.

Da vi nærmede os afkørsel 31 Støvring Syd sagde Kristian, at der lige var en cache vi skulle finde der. Det var Der var engang et juleevent 2007 (GC17KQH). På vej tilbage til bilen så vi en mand stå nede af frakørselsrampen ved siden af hans bil. Han så ud til at have stærke smerter, og stod foroverbøjet og holdt sig til lysken. Så Bager undersøgte ham lige, og så fik vi ringet efter Falck. Der kom en akutvogn få minutter senere, og efter en kort snak og undersøgelse blev der tilkaldt en ambulance. Det lyder jo dramatisk, men han stod op under hele sceancen, så vi håber han er kommet sig.

Turen ned til Herning var uden de store begivenheder, dog blev der praktiseret en leg, som jeg desværre ikke kunne være med til så tit. Det gik ud på at sige “cache” og pege mod gemmestedet, når vi passerede en cache. farogdatter var selvfølgelig emminente til den leg 🙂

Lige før vi nåede Herning tikkede følgende meddelelse ind på mobilen:

Mission activation code: 7-9-13. This text message will selfdestruct in 30 sec. Remember: failure is not an option! Good luck. Agent Freelance @ mission control center alpha.

I Herning snuppede vi Jyllands Kirker – Fredens Kirke, Herning (GC1466N), og en burgermenu på det nærliggende drive-in fodderbræt, hvorefter turen gik til Mørupstenen (GC185DG), en af landets største sten. 500 ton vejer krabaten.

I Skjern snuppede vi Skjern Vindmølle (GCWMQ5), Den Midtjyske Tværbane #22 – Skjern (GC1B2T5) og Fredsskoven i Skjern (GCWMM7), hvor Kristian viste hvad hans geo-stok skulle bruges til. Han stod demonstrativt og prikkede til ammoboksen, indtil vi andre stoppede med at lede. De næste caches blev Freedom# 1 (GCW3H8), Freedom 2 (GC13B78), FOX (GCX5BP) og View over Filsø (GCWP51), hvor vi kunne høre artilleri i det fjerne. Kl. ca. 15:30 ankom vi til Klitgaarden, hvor vi fik snakket med værtsparret, og blev indlogeret. Flinke mennesker, Bøv. Der var dog lidt knas med vore reserveringer, men det blev løst, og værten viste os så hvor vi skulle bo. farogdatter og Bager fik hvert deres rum i den nye bygning, og jeg blev indlogeret i den tilstødende bygning, som jeg havde helt for mig selv.

Efter Maja havde fået hjælp af Bager til at komme i hendes vandrestøvler gik turen til 1,1,2,3,5,8,13, X – cache (GC16VWC), en fin mystery med fine matematiske spidsfindigheder. Og over på den anden side af grusvejen fik vi logget Voldanlæg på Henne Hede (GCY3WH), og så var det hastigt videre til starten på A hard day’s walk and a long night’s search (GCM12Z), som jo var hovedformålet med vores tur til Blåbjerg Plantage. Vi startede kl 17:00, og gik til første waypoint, hvor vi havde besvær med at finde sedlen. Men vi fandt den, dog i et andet hjørne end hvad cachebeskrivelsen viste. På vej mod næste waypoint kom vi forbi Ny Blåbjerg (GC129FH), som blev logget før vi gik videre. Vi valgte også at snuppe Mystic Forest Cache (GCGXEH), når vi nu alligevel var her i området, så den blev flettet ind i planen, og logget kl. 19:15.

Maja var ikke særlig glad for zuluen i glasburet, men blev dog til sidst overtalt til at kigge lidt nærmere på ham. Det var langt fra mørkt nok til at fortsætte med A hard days walk…, så vi besluttede at forsøge at prøve kræfter med German House (GCD7C9).

Turen til German House er nok noget af det mest ufremkommelige og uimødekommende kratluskeri jeg har været med til. Der er bare ingen stier at gå efter, og fyrretræerne og buskene står meget tæt, så man zig-zagger sig frem, og må gå en del omveje før man når frem til cachen. Det var virkelig noget man fik varmen af, så vi tog os god tid til at logge cachen, før vi kl. 20:45 fortsatte øst på ud af området igen. Derefter gik turen nordover og mod vest igen, mod Hill 41. Vi spiste vores indkøbte sandwiches og drikkevarer på toppen af Hill 41, før vi fandt de stærke lommelygter frem. Kristian spottede refleksen som den første, og begav sig derefter sammen med Bager gennem krattet frem til cachen. Maja og jeg stod tilbage på Hill 41, og lyste på refleksen, og guidede med en laser pointer. Det var virkelig noget der virkede!

Da Maja og jeg kl. 22:00 kom frem til cachen skrev vi i logbogen, og byttede et par ting i cachen, hvorefter jeg blev bedt om at knæle på SWAT Nord flagen. Kristian, Maja og Bager udførte indvielses rutualet, og ønskede mig velkommen som fuldgyldigt medlem af SWAT Nord, ved at overdrage en utrolig flot Templar Geocoin i antikt kobber med blodrødt kors.

Kort efter tikkede følgende besked in på mobilen:

Accomplished mission confirmed. Mission control center sends greetings. New assignment pending…

Læs 2. del af beretningen her.

Giv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/d/1/6/beltoft.dk/httpd.www/blog/wp-content/themes/into-the-light/comments.php on line 68

Du skal være logget ind for at afgive kommentarer.