Færøerne igen

23. juli 2014

Denne gang var det også en kusines bryllup, som fik mig lokket til Færøerne. Der skulle nu ikke meget overtalelse til, for der er jo en helt fantastisk natur på Færøerne.

Første cache loggede jeg sammen med min far lige efter vi havde landet på Vágar, det var Vágar Airport (GC1DNRC). Det var ikke noget problem at komme tørskoet til cachen, men på vej derfra ville vi smutte ned over engen, men det var et stort okkerfarvet vandhul, så jeg fik brune og våde sko.

Anden cache blev Thing Sites: Tinganes (GC3W4EN) som tog lidt tid at finde, men der blev øvet i robåde til Olajfesten, så der var noget at se på. Norges Kongeskib lå også til ved Tinganæs.

Norges Kongeskib og roere ved Tinganæs

Tredie cache blev Kirkjubøur (GC27QBR) hvor vi tog bussen ud, gik rundt en times tid, og tog bussen tilbage igen. Desværre var de ved at lægge græstørv på den gamle kirkeruin, så den kom vi ikke ind i. Turen ud og hjem i bus gik stærkt, for buschaufføren havde kørt på de smalle veje mange gange.

Kirkjubøur

Metal Sheep (GC20JWK) blev hurtigt fundet, men det tog lidt tid at få ro til at fiske den op, uden at nogen så det. Min far havde forsøgt at finde cachen, men måtte opgive, indtil jeg kom tilbage med et hint om hvor den var.

De næste caches blev logget på en køretur, hvor min onkel havde stillet en bil til rådighed – takker!!

Vejviser (GC3T0VZ) lå ved Hotel Føroyar, som min anden kusines bryllup blev afholdt på tilbage i 2010.

Ved Windy View (GC1C36N) var der en fantastisk udsigt, da vejret heldigvis var med os. Ellers kan der være fuldstændigt tåget her.

Church of Kollafjørður (GC1K2Y4) lå ved kirken, som brylluppet skulle stå. Kirken er en meget flot lille sortmalet trækirke der ligger ned til vandet. Der er lige plads til en ringer oppe i tårnet.

Min kusine blev gift her

Ved Take a brake (GC1EC6X) var der en fantisk udsigt over Sundalagið, som er sundet mellem Eysturoy og Streymoy.

Sidste geocache blev Saksun (GCQDDJ) hvor vi desværre ikke havde tid til at gå turen ud til havet. Men det var en fantastisk tur alligevel.

Saksun

Business Broker