Geocaching streak

8. februar 2017

En Geocaching Streak er et antal sammenhængende dage med geocaching. Jeg har lige haft en Geocaching Streak på 22 dage, men måtte desværre afbryde da bilen skulle på værksted.
Min streak startede d. 18/1 med cachen Langs Rute 29 # Stop i Sjøstrup (GC6MV6H), som er en serie jeg har brugt i januar til at fylde huller i “Finds for Each Day of the Year”-statistikken med. Der var en del huller i januar og februar da vejret jo ikke altid er så fantastisk i vintermånederne. Så dem ville jeg forsøge at udfylde.
D. 21/1 var jeg i Skagen for at finde geocaches i skibbrudsserien, jeg fandt de fleste pånær 4, som jeg så rapporterede som Not Found. Desværre lukkede cachenes ejer serien efter mit besøg, da sand havde begravet de 4 caches. Men så fik jeg da logget et par caches, som lå nordligere end Pylles cache der hedder Northernmost in Denmark (GCDE4C) 🙂
D. 29/1 var familien med til at finde serien som starter med A Trip to Limfjorden #1 (GC57Y3E), der er 6 caches i serien, men vi havde ikke fodtøj på der var godt nok til at finde den sidste i serien, som skulle ligge ude ved de shelters der ligger helt ude ved fjorden.
D. 3/2 og 4/2 besøgte jeg serien i Fosdal Plantage som starter med # 1 Skovtur i Fosdal Plantage (GC64EDH). Det var en fantastisk tur i skoven, som jeg havde helt for mig selv. Jeg så kun et enkelt rådyr på turen.
Grunden til at det blev til to dage var at jeg ville logge THE NIGHT CACHE (GC4TZN2), som er en natcache med reflekser, som kræver at det er mørkt før man kan finde den.
Sidste cache i min streak blev Nibe Varmeværk (GC5QJM3), som blev logget sammen med Nibe Spejderne. De havde bedt mig fortælle om geocaching og brug af GPS. Det var en rigtig sjov tur sammen med juniorerne!
Det blev til 53 geocaches på de 22 dage med minimum 1 geocache hver dag i perioden.

Business Broker