Cache #150

25. marts 2007

Der skulle to caches til idag at runde de 150 caches.

150 caches logged

Cache #149 blev Aggersborg (GCX20H) af farogdatter.

Aggersborg er stedet for Danmarks største vikingeborg, og placeringen af voldgraven og fæstningsvolden er markeret, så man kan se hvor stor borgen har været. Der er en utrolig udsigt fra Aggersborg, så man kan se langt til begge sider langs fjorden. Ovre på den anden side ligger Løgstør, hvor jeg er født og opvokset.

Inde midt på anlægget markerer en stor sten midten, og kigger man mod mod nord kan se Aggersborg Kirke.

Cache #150 blev THINK….! (GCVPBM) også af farogdatter.

Men den vil jeg ikke røbe noget om, da det er en Unknown Cache, som er ret speciel. Det vil sige, at løsningen af cachen er lidt speciel.

Business Broker

En aften med Jeremy Irish

8. marts 2007

Her til aften var vi en flok på 14 geocachere, der var samlet hos Innovation Lab i Århus, for at mødes med grundlæggeren af geocaching.com, Jeremy Irish. Vi havde chancen for at møde Jeremy, da han besøgte Danmark for at være taler på en Geoware konference, som blev afholdt af Innovation Lab.

Vi have en rigtig hyggelig aften, hvor Jeremy bl.a. fortalte om geocaching, waymarking og Groundspeaks nyeste tiltag whereigo. Han er en hyggelig fyr med begge ben på jorden, selv om han står for et verdensomspændende fænomen med over 1.000.000 medlemmer. Eller som han selv sagde: Geocaching er den hurtigst voksende mindst kendte aktivitet.

Til sidst overrakte TeamKristensen en geocaching.dk fleece, cap og keyhanger til Jeremy, og så var vi så heldige at der var en Groundspeak Lackeys Geocoin til os alle fra Jeremy. Her er min.

Business Broker