Cache #100

1. april 2006

Jeg havde udset mig 8 caches i Thy i dag, men det blev kun til 6, men det var også lige nok til at runde de 100 caches:

100 caches logged

Første cache var turkish delight (GCR1GB), men den kunne jeg ikke finde, så jeg kørte vest på.

Anden cache var Per Ralt (GCQQGN), som ligger smukt placeret midt i den skønne natur ved vesterhavet. Cachen ligger midt i klitterne, hvor man kan høre havets bølger slå mod stranden i baggrunden. Et virkeligt flot sted efter min mening. Vejen til cachen går ad den gamle redningsvej, hvor man i gamle dage kørte med redningsbådene, når der var brug for dem.

Torup Båke (GCQQ89) var tredie cache. Cachen skulle ligge tæt ved sømærket, men jeg kunne ikke finde den, så jeg tog videre.

Andet forsøg på Klithede #1 (GCNGCY) var noget bedre end første forsøg, for denne gang fandt jeg cachen. Der er en god udsigt fra cachen ud over plantagen og klitterne. Flot sted.

Dicker Olli (GCPBNX) var også en genganger, som jeg fik has på denne gang. Det hjalp at tage en lommelampe med, så jeg kunne se hvad der var i hullerne inde i bunkeren. Cachen er placeret inde i en af de gamle bunkere i Hanstholm Batteri 1, som er forsvarsværk til Hanstholm-fæstningen.

Lidt derfra ligger Fuglene omkring fyret – Hanstholm Travel Bug Hotel (GCTP9N), som er en nem cache ved Hanstholm fyr. Man skal nok passe lidt på ikke at afsløre cachens placering, når der er gæster på stedet. Cachen ligger på toppen af bakken, som udgjorde tyskernes hovedsæde under Anden Verdenskrig. Nedgangen til bunkeren ligger i modsatte hjørne af indgangen til fyrets museum, 20 m udenfor muren rundt om fyret. Det ser ud til at være muligt at gå derned.

Dagens næstsidste cache var hamborg (GCQ0ZZ), som ligger lidt udenfor Hanstholm i nærheden af industrikvarteret. Olsen-Banden har været på spil her i filmen “Olsen-Banden i Jylland“. Skibet Neva strandede også her.

Dagens sidste cache og min cache nummer 100 var Tved (GCPVQ9), som ligger i Tved Klitplantage lige ved siden af en seglformet klit med en sø nedenfor. Jeg fik ikke mit kamera med, men bonnie+clyde tog et billede ved deres besøg i september 2005.

Så fik jeg endelig fundet cache nummer 100!!

Business Broker