Fra kyst til kyst

5 april 2012

Efter Råbjerg Mile (GC21787) blev jeg sat af på Skagensvejen, hvorefter Susanne og Nicklas kørte til Skagen for eftermiddagen. Jeg begav mig vestpå til fods mod cachen Fra kyst til kyst 1 (GC332EQ), som er staten på en fantastisk cacheserie på 17 caches af ehrenreich. Cacheserien starter i vest ved Skagerak, og går så tværs over landet mod øst til Kattegat.

Udsigt mod Fra kyst til kyst 1

Billedet viser udsigten mod cachen Fra kyst til kyst 1.

Serien er lagt langs en række klitter, som nærmest går hele vejen fra vest til øst, dog er der en enkelt å og et vådområde der skal forceres, men ingen af delene var noget problem her i starten af april.

Skagarak mod nord

Billedet er taget på vestkysten mod nord.

Turen hen over klitterne mellem de mange caches gik ret nemt, da der er mange dyreveksler man kan gå ad. Jeg så 6 råvildt, ellers havde jeg landet mellem havene for mig selv.

Kattegat mod nord

Billedet er taget på østkysten mod nord.

Efter jeg var færdig med cacheserien blev jeg samlet op nær En tur i busken (GC1KBF2), hvorefter vi kørte til Bodilles Kro for at få en stor pandestegt rødspætte. Uha det var en god afslutning på en rigtig fed geocachingtur.

Rødspætte på Bodilles Kro

Turen startede 14:15, første cache loggede jeg 15:00, sidste cache 17:00 og jeg var tilbage ved Skagensvejen 17:45. Turen var på 12,6 km.

Der er lukket for kommentarer.