Geocaching i Schweiz

15. marts 2018

I forbindelse med en uges tur med arbejdet til Schweiz. Det var min første tur til Schweiz, så jeg måtte jeg selvfølgelig lige logge et par caches, når jeg nu var i landet. Det gav selvfølgelig en souvenir:

Første cache var Allerheiligenberg’s Cerberus (GCWTMN), som lå på en bakkekam for enden af en vej. Der lå en gård, et hus, et plejehjem og en personalebygning og intet andet. Desværre havde mus spist hele bunden af et filmhylster og det meste af loggen, men der var lige plads til mit navn på sedlen.

Anden cache var Kapelle Kappel (GC44699), som lå ca. 800 m fra det hotel vi boede på. Det var et lille kapel, som der åbenbart findes mange af i Schweiz.

Tredie og sidste cache var Schöner Rheinfall Rolandodo 1 (GC489C2), som lå for foden af Rheinfall. Vi fik frokost på en restaurant med fuld udsigt til vandfaldet.

Rheinfall

Business Broker

Cache #1300

18. februar 2018

Cache nummer 1300 blev fundet på en lille ferie på Vigsø Feriecenter. Vi kunne næsten se ud til cachen fra vores feriebolig. Cachen er Vigsø Båke (GC27BD1).

Vigø Båke er en af i alt 11 fredede sømærker langs vestkysten. Der blev oprindeligt opsat 23 i årene 1884 og 1885. Læs mere om dem på aldus.dk.

Business Broker

Cache #1200

2. august 2017

1200 caches

Cache nummer 1200 blev igen en farogdatter cache, nemlig Niels Bohr og Iben Hjejle (GC3GE9A).

Business Broker

Gadget caching

1. juni 2017

teamgubbifisk har lavet 5 gadget caches mellem Gug og Visse, som er virkeligt sjove. Det har krævet stor opfindsomhed at lave dem, og de fleste er i fin stand. En enkelt er desværre ødelagt i låsen, men de er alle bestemt et besøg værd.

Den første cache jeg besøgte var Den tørstige Gubbifisk (GC69TGT), men den måtte jeg opgive, da jeg ikke havde vand med. Næste cache var En Gubbifisk på krogen (GC6ZAYQ), hvor man skulle bruge en magnet på en stang, til at fiske nogle små fisk op fra selve cachen. Til sidst skulle en kode så bruges til en hængelås, som så gav adgang til cachen.

Tredie cache var Redekasse 9V (GC63MHK) er nok den mest fantastiske gadget-cache jeg har set. Man skulle tilslutte et 9V batteri til en vippekontakt, som så frigav cachen fra ca. 2,5 m oppe i træet. Efter logbogen var skrevet skulle man så vippe kontakten den anden vej, og køre PET’lingen tilbage i cachen.

Det batteri jeg havde medbragt var lige nøjagtigt stærkt nok til at få cachen ned, men den ville ikke køre op igen. Så jeg måtte forbi Netto efter et nyt batteri og en 1/2 vand til den tørstige gubbifisk.

Fjerde cache var En hyldest til Jes_Sulsted (GC69W9A). Ham kender jeg ikke, men det lyder da til, at hans caches er et besøg værd. Denne cache havde jeg ikke det rigtige udstyr til, men en tynd ping blev brugt til at åbne cachen med.

Superkrogen (GC69TJX) var desværre ødelagt i lukkemekanismen, så den krævede ikke værktøj at åbne. Så jeg gik tilbage til den tørstige gubbifisk, fik hældt vand ned i cachen indtil låsen blev frigivet. Til sidst skulle man så lukke vandet ud igen, med en hane i bunden af cachen.

Alt i alt en fantastisk aften med gadget-caching udenfor Aalborg. Kæmpe tak til teamgubbifisk!

Business Broker

Cache #1100

21. marts 2017

Cache nr 1100

Min cache nummer 1100 blev På toppen af Korsbjerghøjvej (GC71N08) som min søns kammerat har udlagt.

Business Broker

« Tidligere indlæg