Cache #1800

7. maj 2023

 

I dag kørte jeg vil Birkesø i Lille Vildmose, for at logge cache #1800. Det blev Elgenes træ (GC98R9R).

Det blev til 10 caches på min tur rundt om søen, hvor der var en enkelt cache jeg ikke kunne finde, og en cache hvor vandstanden ville nå op over mine vandrestøvler, så de to sprang jeg over.

Desværre så jeg ingen elge, kun svaner og ænder, men det var en fantastisk tur!

Business Broker

Cache #1700

19. februar 2022

Cache nummer 1700 skulle selvfølgelig igen være en farogdatter cache. Det blev Portlandsmosen (GC1G13T). Og det var godt jeg lige havde givet mine vandrestøvler voks, for der blev brug for at de var vandtætte.

Man går på planker ud til udsigtsplatformen, men dele af stien var oversvømmet. Men ikke mere end at mine vandrestøvler lige akkurat ikke tog vand ind. Vandet er kulsort, og der er flere kilometer til den anden ende. Et fantastisk sted!

Det blev til 4 caches mere på dagen:

Brandtårnet i mosen (GC8K7GT) 

Kaffeplet i mosen (GC8N25H)

Remisen (GCY2EE)

Lille Vildmose Skatten (GCY2EJ)

Tak til farogdatter for cachen!

Business Broker

Cache #1600

7. september 2020

Som min cache nummer 1600 havde jeg udset mig farogdatter’s cache Helligkorskilde (GC1CBVX), sådan for at holde min tradition med at logge en farogdatter cache hver gang der er kommet 100 flere caches i min logbog.

Faktisk var jeg her 11. august, men valgte at gemme cachen til jeg rundede de 1600 caches.

Helligkorskilde

Tak til farogdatter for cachen!

Business Broker

Cache #1500

4. april 2020

Det er næsten en tradition at jeg skal finde en farogdatter cache, når der er “jubilæum”, så selvfølgelig skulle det også være sådan denne gang.

Cachen jeg valgte som #1500 var Ønskestenen (GC159RR) som er et af mange stenalderminder i skoven.

Ønskestenen i Nørreskoven

Kristians ønske blev i hvert fald opfyldt, for jeg fandt cachen tæt på ønskestenen. Så må vi med tid se om mit ønske om at kunne geocache i mange år frem kommer til at holde stik.

Efter Ønskestenen besøgte jeg Lindenborg Ådal (GC159P6) som tog lidt tid at finde, for den var godt gemt, selv med brug af hint. Det var nemlig en af de frygtelige plastiksten, som ved et hurtigt blik bare ligner en sten, men den er altså hul, og gemmer på en lille logbog.

Derfra gik jeg til Lille Blåkilde hvor jeg skulle have haft en drikkedunk med. Vandet så meget indbydende ud! Det er 7-8 grader året rundt og fuldstændigt krystalklart.

Lille Blåkilde

Dagens sidste cache blev Helligdommen (GC3GDJX) som er en stenrækker der peger præcist på det sted, hvor solen går ned midsommeraften. Og peger på det sted, hvor solen står op på årets korteste dag.

Stenrækken i Nørreskoven

Tak til Kristian og Maja for at lægge caches til denne “jubilæumstur”!

Business Broker

Ture i Thy

30. marts 2020

De seneste to corona-weekender har jeg geocachet i Thy. Det er skønt at komme hjemmefra efter at være “buret inde” hele ugen.

Første weekend startede med cachen Gåsset (GC2T8Y0) og så ned over dæmningen over mod Hovsør havn (GC2HPNC) og så en cache med fantastisk udsigt: Hov Dås (GC2W8TB). Derefter Hov Flintemine (GC2EQRQ). Tænk at Danmarks eksporteventyr startede i stenalderen…

Hov Dås

Sidste cache inden drive-in middagsmad på Thisted Havn blev Thisted – Sendemasten (GC1BBZ8). Man skal jo passe på med nærkontakt i disse corona-tider. Næste cache på vej vestover blev Jyllands kirker: Vang kirke (GC2MQF9).

Målet for dagen var at nå Thagaards Plantage (GC51MY6), hvor jeg snuppede 5 caches, men der var en jeg ikke kunne finde. Den så ud til at stå under vand, oeg jeg havde ikke fået gummistøvler med.

Anden weekend startede med Klim Bjerg (GC4Q0T7) og Vester Thorup Kirke (GC4KNTX). Da jeg kom sammen med byens skønneste pige gik vi turen ud til Thotup Strand mange gange, for at få lidt tid alene.

På den anden side af Lund Fjord kom jeg til Tømmerby Vikingegravplads (GC1WFQB) og Besøgscenter Østerild (GC7C186). De møller er imponerende! Man er bare en dværg ved siden af de kolosser.

Et af weekendens mål var at finde to caches om en Russer i Tved, som har en fin historie. Men de to caches skuffede desværre lidt, for de var gennemblødte og ikke vedligeholdte. Men der var en fin lang gåtur til Hulen – Russeren i Tved (GC1ZPK9) og hulen var der skam!

Så gik turen videre nordpå til Vigsø til Støttepunkt Vigsø – Virtual Reward 2.0 (GC890VX). Jeg fik også tilbudt at lave sådan en virtuel igen, men fik ikke gjort noget ved det.

Bunkere i Vigsø

Dagens sidste cache blev 38 cm Kanone Hanstholm (GC8HTWJ). Der skulle man ned i nummer to kanonstilling, som altid er åben, og finde et specielt rum hvor der så er en cache. Det var spændende!

Business Broker

« Tidligere indlæg