Tour de Rømø

4. september 2006

Vi var på en miniferie i sommerhus tæt ved Rømø, og så var det jo oplagt at besøge de caches der var på Rømø. Turens første cache bit 1 (GCNRJ7) fandt vi et godt stykke ude på dæmningen, hvor bitcompressor havde placeret en micro cache. Mens jeg var ved at tage billeder af det flotte flade marsklandskab kom dette rovdyr forbi stedet vi havde parkeret.

Anden cache var Romo 4 (GCPAP0), som igen var en micro cache placeret ikke langt fra denne lille bunker. Efter Romo 4 kommer Romo 2 (GCPAN4), på vores tur rundt på Rømø i hvert fald. Der ser dog ikke ud til at der findes en Romo 1 eller 3, ej heller arkiverede caches.

Vraby Plantage (GCEAD7) var næste cache, og netop som jeg var ved at gemme cachen igen lød det “Hvad foregår her?” fra fhu og friberg. Det begyndte at regne så vi nåede ikke at snakke særligt længe.

Sidste cache om søndagen var Havneby (GCEACB), som ligger for enden af den nordlige mole. Da jeg gik derud gik et par teenagere efter mig, og selvfølgelig skulle de sidde og hygge lige der hvor cachen var gemt. Så jeg måtte forlade molen uden at finde cachen. På vej tilbage mødte jeg igen fhu og friberg, og vi blev hurtigt enige om, at det da bare var typisk muggler opførsel at sætte sig på cachen. Det unge par forlod dog hurtigt molen, så vi kunne genoptage jagten. friberg fandt hurtigt micro cachen, som vi alle hurtigt loggede og lagde tilbage på sin plads.

Om mandagen ville jeg besøge de to sidste caches, for jeg måtte gøre Rømø færdig, når jeg nu var så godt igang. Næstsidste cache på Rømø var Landsende (GCVWXB), som er en genialt gemt micro cache.

Sidste cache Kite’s at the Beach (GCVWXV) var lidt af en udfordring på grund af forholdene. Jeg kørte lidt nordpå fra parkeingspladsen, for at få en kortere vej over den oversvømmede strand. Jeg parkerede bilen og gik 1,5 km ud til stranden, hvor jeg pakkede sko og sokker i rygsækken, og gik ca. 1 km gennem det lave vand, før jeg igen kunne gå tørskoet rundt – troede jeg. For der var små dybe vandpytter frem mod målet 1,5 km væk. Efter første landmærke kunne man fortsætte uden de store problemer. Cachen var en micro godt gemt på yderste landmærke. Turen hjem var igen svagt oversvømmet, men jeg valgte at beholde skoene på, for vandet så ud til at være på vej tilbage. Men jeg undgik ikke at få våde sko, idet de sidste 25 m inden strandkanten var mere under vand end resten af stranden.

Det var en fantastisk tur, som jeg sent vil glemme!

Business Broker