Vestre Opsyn, Skagen Klitplantage

15. oktober 2018

Susanne, Nicklas og jeg havde bestemt os for tidlig efterårsferie i Skagen i år, og havde bestilt ferielejlighed på Hotel og Feriecenter Skagen Strand, som ligger i Hulsig nogle kilometer syd for Skagen.

Jeg har geocachet her mange gange, men er langt fra kommet igennem alle caches heroppe. Der kommer jo nye til hele tiden, og gamle forsvinder.
Mandag så jeg mit snit til at tage på geocacher-tur, mens Susanne og Nicklas gik i poolen på feriecenteret. Jeg bestemte mig for at tage serien Vestre Opsyn, som ligger i Skagen Klitplantage.
Jeg var usikker på hvor langt jeg kunne gå, for jeg havde weekenden forinden smadret min lilletå ind i en stak flat pack møbler fra IKEA. Tåen var nok brækket, for den gør stadig ondt her tre uger senere.

Jeg elsker klitplantagerne, og Vestre Opsyn skuffede bestemt ikke. Der er virkelig flot (menneskeskabt) natur på turen rundt i plantagen, som jeg havde helt for mig selv. Jeg mødte ikke et øje.
Første cache i serien var 01 Vestre Opsyn (GC5105Y), som hurtigt blev fundet, og så gik turen ellers hurtigt væk fra vejen og larmen længere ind i plantagen.
Fremme ved 05 Vestre Opsyn (GC5106A) var solen dukket frem af skyerne, og man kunne høre havets susen.

08 Vestre Opsyn (GC5106H) var lidt en speciel oplevelse, da der blev helt stille da jeg trådte ind i skoven igen. Man kunne kun høre de små fugle kvidre.

Der var stier de fleste steder, men mellem et par af cacherne må jeg enten have overset dem, eller også var de der ikke. Der måtte man bare afstikke en linie og følge den. Godt man har GPS.
Serien indeholdt mange forskellige caches, både i type og størrelse, men det var ikke alle jeg nåede. Det var kun de traditionelle jeg nåede, og foden kunne heller ikke mere efter den lange tur.
Men det blev da til 13 caches på den fantastiske tur.

Business Broker