De Himmerlandske Heder

27. april 2014

Torsdag d. 24/4-2014 gik jeg igang med cache-serien Langt ud’ i skoven (GC4CP3Y), som ligger i Rønhøj Plantage lige op ad De Himmerlandske Heder, nærmere bestent Vindblæs Hede. Turen startede efter arbejde med at parkere ved findestedet for Skarpsallingkarret. Det er ca. 150 m fra vejen.

Mindesten for Skarpsallingkarret

Det gik rigtigt godt med cache 1-3, men jeg kunne ikke finde nummer 4 og 5. Cache nummer 7, 8, 10 og 12 kunne jeg heller ikke finde. På sidste halvdel af serien kommer man igen ind i plantagen, hvor jeg så en del knækkede træer.
Knækkede træer i Rønhøj Plantage

Men selv om jeg ikke fandt dem alle, så var det var en fantastisk tur på ca. 7 km og to timer.

Søndag d. 27/4-2014 gik jeg igang med cache-serien Hedetur (GC4CGKJ), hvor familien gik med på de første 5-6 geocaches. Resten tog jeg selv, mens konen og sønnen tog hjem og så finale i håndbold.

Nede omkring cache nummer 11 fandt jeg spor over heden, hvor studene trak vogne over heden for mange år siden.
Spor på Vindblæs Hede

Fra cache nummer 13 – 15 forsøgte nogle køer af racen Skotsk Højlandskvæg at finde ud af hvad geocaching gik ud pÃ¥, men de forstod det ikke, og tabte interessen.
Skotsk Højlandskvæg på heden

De resterende geocaches til nummer 23 ligger langs en vej udenfor græsningsarealerne, så der kan man gå i fred. Geocache nummer 20 kunne jeg ikke finde. De sidste to gik smertefrit, og jeg var tilbage ved bilen ca. 2,5 timer efter jeg startede. Turen var på ca. 7 km.

Business Broker