Ni bag om Aalborg

18 februar 2007

Vejret var skønt søndag d. 18. februar. Solen skinnede fra en næsten skyfri himmel, og det var en smule koldt. Så jeg tog luen på, og stak ni cache-udskrifter i lommen.

Første stop var den nyåbnede Burger King i Skalborg, hvor middagsmaden blev indtaget. Dernæst gik turen til Flintsmede på Sorthøj, Aalborg. (GC10DY2), hvor en lille multi-cache skulle løses. Cachen er godt udført, og gemt så at man kan sidde i ro og fred og logge.

Oberst Myhres Log (GCW78D) var sjov, der går lige et par sekunder før man siger hov, og checker udregningen en gang til. Cachen er en micro, og den er snedigt udført. Jeg tog ved en tidligere lejlighed cachen Oberst Myhre (GCWETJ), som ligger tæt ved.

Micro-cachen Bryggeriet Urban (GCZPNR) ligger lige nedenfor bakken, og var hurtigt logget. Der var heldigvis stille om søndagen, ellers kan den være svær at logge uden at blive set.

Cachen Greenland (GCZH32) tager en på tur i Grønlænderkvarteret, og selve cachen er sjov. Jeg tror ikke der er mange der lægger mærke til den, men den er fuldt synlig. Men den ligger på en sti, som ikke ser så befærdet ud.

Derefter gik turen til Pilesøen (GCXN8X), som var svær at logge uden at blive opdaget. Så jeg skyndte mig, og kom væltende ud på stien foran en bedstemor og hendes barnebarn. Men jeg hilste pænt, og fortsatte som om intet var hændt.

Lidt længere fremme ad vejen mod Egense ligger nano-cachen Nørre Hedegård (GCZNMJ). Det er nok den mindste cache jeg nogensinde har set. Det tog lidt tid at finde den, da den er så lille. Men den sidder et fuldt synligt sted.

Næste cache var Einstein’s Reverse Illumination (GCRZ0Z), som var en magnetisk cache (som en del andre på denne tur), der var placeret nær nogle sjove gadelamper. De reflekterer lys ned på kørebanen, modsat de fleste andre lamper, som lyser direkte ned. Jeg må herud en aften med tåge, for tage billeder. Det må se flot ud.

Multi-cachen AAU-Sightseeing (GCT5RM) er en rigtig god cache, efter min mening. Men jeg er nok også lidt farvet af at have gået på dette universitet. Jeg dimmiterede i 1996 som civilingeniør fra Afdelingen for Proceskontrol, som ligger ved skulpturen med de fede mænd, som er en del af cachen. Selve cachen er godt gemt under et af universitetets varemærker.

Sidste cache var 40 fods container (GCYN4R), som faktisk var lidt et antiklimaks på denne fine tur. Den ligger et lidt kedeligt sted.

Men det skal ikke tage glansen af den fine tur jeg havde!

Giv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/d/1/6/beltoft.dk/httpd.www/blog/wp-content/themes/into-the-light/comments.php on line 68

Du skal være logget ind for at afgive kommentarer.