Gadget caching

1 juni 2017

teamgubbifisk har lavet 5 gadget caches mellem Gug og Visse, som er virkeligt sjove. Det har krævet stor opfindsomhed at lave dem, og de fleste er i fin stand. En enkelt er desværre ødelagt i låsen, men de er alle bestemt et besøg værd.

Den første cache jeg besøgte var Den tørstige Gubbifisk (GC69TGT), men den måtte jeg opgive, da jeg ikke havde vand med. Næste cache var En Gubbifisk på krogen (GC6ZAYQ), hvor man skulle bruge en magnet på en stang, til at fiske nogle små fisk op fra selve cachen. Til sidst skulle en kode så bruges til en hængelås, som så gav adgang til cachen.

Tredie cache var Redekasse 9V (GC63MHK) er nok den mest fantastiske gadget-cache jeg har set. Man skulle tilslutte et 9V batteri til en vippekontakt, som så frigav cachen fra ca. 2,5 m oppe i træet. Efter logbogen var skrevet skulle man så vippe kontakten den anden vej, og køre PET’lingen tilbage i cachen.

Det batteri jeg havde medbragt var lige nøjagtigt stærkt nok til at få cachen ned, men den ville ikke køre op igen. Så jeg måtte forbi Netto efter et nyt batteri og en 1/2 vand til den tørstige gubbifisk.

Fjerde cache var En hyldest til Jes_Sulsted (GC69W9A). Ham kender jeg ikke, men det lyder da til, at hans caches er et besøg værd. Denne cache havde jeg ikke det rigtige udstyr til, men en tynd ping blev brugt til at åbne cachen med.

Superkrogen (GC69TJX) var desværre ødelagt i lukkemekanismen, så den krævede ikke værktøj at åbne. Så jeg gik tilbage til den tørstige gubbifisk, fik hældt vand ned i cachen indtil låsen blev frigivet. Til sidst skulle man så lukke vandet ud igen, med en hane i bunden af cachen.

Alt i alt en fantastisk aften med gadget-caching udenfor Aalborg. Kæmpe tak til teamgubbifisk!

Der er lukket for kommentarer.