Sommerferie på Bornholm

16 juli 2007

Susannes forældre havde inviteret hele familien til Bornholm, og så skulle der selvfølgelig geocaches, når chancerne bød sig. Familien boede i tre ferielejligheder i Hasle Feriepark, som ligger på vestkysten af Bornholm.

Første cache blev Ravnedalen (GCP625), som vi tilfældigt kom forbi. Dalen så indbydende ud, med klipperne, lyngen og de små buske, så vi stoppede op og parkerede tæt ved. Og så begik vi den fejl, som mange åbenbart har begået, nemlig at bevæge sig ind i området uden at bruge stierne. Men vi kom da nogenlunde helskindet igennem. Dette blev så vores søns første cache.

Anden cache blev Rubinsøen (GCW065), som lå ca. 800m fra Hasle Feriepark. Cachen blev hurtigt fundet af Katrine, Anders, Betina, Malene, Asta og Karna, selv om der var mugglere på stien. Anders var bekymret for, om mugglerne ville følge os, men cachen lå tilstrækkeligt langt fra stien til at vi havde området for os selv. Efter turen om søen gik vi ned til stranden, og op gennem sommerhusområdet hjem.

Tredie cache blev Dueodde (GCYH94) som blev logget inden strandbesøget. Jeg havde ikke taget skoene af inden vi skulle gå på plankerne/pontonnerne ned mod stranden, men jeg klarede mig igennem uden at få våde fødder.

Fjerde cache blev Frederiksø (GCQBQ1). Vi ville gerne have taget alle tre caches på Ertholmene, men de to på Christiansø kunne vi desværre ikke finde. Frederiksø blev fundet af Susanne, Katrine, Anders, Betina, Malene, Asta og Karna. Jonna kunne ikke finde os på Frederiksø, så hun måtte desværre nøjes med to forgæves forsøg på Christiansø. Men vi fik alle en skøn gårtur rundt på øerne.

Sidste ferie-cache (og min #175) blev Helligdomsklipperne (GCQKW1), hvor vi besøgte Helligdomsklipperne og Sorte Gryde. Vi gik ikke ind i grotten, da bølgerne skyllede hen over stenene for foden af trappestigen. Modet rakte dog til gå ned af den mudrede sti til cachen, og vi blev belønnet med en fantastisk udsigt, og et kæmpe tordenskrald.

Det var så enden på en uges familieferie på Bornholm.

Giv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/d/1/6/beltoft.dk/httpd.www/blog/wp-content/themes/into-the-light/comments.php on line 68

Du skal være logget ind for at afgive kommentarer.