En aften med Jeremy Irish

8 marts 2007

Her til aften var vi en flok på 14 geocachere, der var samlet hos Innovation Lab i Århus, for at mødes med grundlæggeren af geocaching.com, Jeremy Irish. Vi havde chancen for at møde Jeremy, da han besøgte Danmark for at være taler på en Geoware konference, som blev afholdt af Innovation Lab.

Vi have en rigtig hyggelig aften, hvor Jeremy bl.a. fortalte om geocaching, waymarking og Groundspeaks nyeste tiltag whereigo. Han er en hyggelig fyr med begge ben på jorden, selv om han står for et verdensomspændende fænomen med over 1.000.000 medlemmer. Eller som han selv sagde: Geocaching er den hurtigst voksende mindst kendte aktivitet.

Til sidst overrakte TeamKristensen en geocaching.dk fleece, cap og keyhanger til Jeremy, og så var vi så heldige at der var en Groundspeak Lackeys Geocoin til os alle fra Jeremy. Her er min.

Giv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/d/1/6/beltoft.dk/httpd.www/blog/wp-content/themes/into-the-light/comments.php on line 68

Du skal være logget ind for at afgive kommentarer.