Ud og se på kampvogn

3 juni 2009

Efter arbejde var der idag lige tid til at kigge forbi øvelsesterrænnet til Aalborg Kasserner, hvor to gamle kampvogne er blevet inddraget i geocaching af Elverhøj.

Den første ligger tæt på skydebanerne og Lindholm Høje, og hedder M 10 (GC1PBYF). Det er en gammel M10 tank destroyer, som havde en 3 tommers kanon monteret. Der er dog ikke meget tilbage af den idag, hvor myrer har bygget en kampe myretue i det ene hjørne. Det er dog ikke noget problem at komme til filmhylsteret.

Anden cache ligger længere mod nordøst, og hedder M24 Chaffee (GC1PPGB). Det er en gammel let kampvogn med en 75mm kanon, hvor kanonrøret er flækket på. Den er fyldt med sand, og ser ud til at have været offer for mange Molotov-cocktails. Der er glasskår overalt, og sandet i bunden af kampvognen er blandet med sod.

Det var to sjove caches i et område man ellers ikke kommer i. Men det er i orden at færdes i området så længe man overholder reglerne.

Dagens sidste cache blev en jyllands kirker- Hvorup kirke. Det er en rigtig flot kirke som man har frit udsyn til, når man kører nord for Nørresundby over mod lufthavnen. Cachen er lagt af team bisgaard.

Giv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/d/1/6/beltoft.dk/httpd.www/blog/wp-content/themes/into-the-light/comments.php on line 68

Du skal være logget ind for at afgive kommentarer.